DUET 2.26

Duet 2.26 és un ensemble format per l’Hèctor Rodríguez Palacios i la Clara Giner Franco (flautistes i performers). Junts exploren nous formats de concerts i noves possibilitats musicals, interpretatives, sonores i dramatúrgiques que dialoguen constantment amb altres disciplines artístiques. 

L’any 2023 han presentat el seu projecte interdisciplinari  “I love you I hate you” amb una gira per Suïssa i Barcelona. Arrel d’aquest projecte han estat premiats amb el primer premi en la categoria de cambra en el  Concours Nicati 2023 - concurs de música contemporània de Suïssa. 

Un dels seus grans objectius és tant redescobrir repertori ja existent per a la formació com treballar amb compositores i compositors actuals per ampliar el repertori, crear nous sons i desenvolupar conceptes i interpretacions innovadores que estableixin una unió propera i personal amb el públic. L’ampli ventall de possibilitats sonores i performatives així com el vincle especial entre els dos músics connecten magnèticament amb el públic de principi a fi.

En el camp pedagògic i social el Duet 2.26 ha participat a les portes obertes de Gare du Nord Basel i ha estat convidat a la jornades “Expert Days: Kosmos Kommunikation” de la Universitat de les Arts de Zürich (ZHdK) per a impartir el taller “acció - intuïció - reacció”.